TAEKWON-DO
Home / 2014 / Sekce přidáš se? / Brno ožilo bojovými uměními
23.10.2014 / 17. Budoshow, VIP host Hwang Su-il (www)

Brno ožilo bojovými uměními

Brněnská hala Vodova po roce opět žila přehlídkou bojových umění, kterou již 17. rokem pořádá brněnská škola Libora Macháně. VIP hostem byl držitel 6. danu v Taekwon-Do ITF Hwang Su-il, který je široké veřejnosti znám jako představitel herního Hwoaranga z herní série Tekken.
Tříhodinový program divákům nabídl pestrou škálu jednotlivých stylů - namátkou Judo, Karate, Aikido, Tchai Chi, freestyle karate, Brazilské Jiu Jitsu, Musado MCS a pro mne osobně velmi zajímavé vystoupení Samurajů v plné "polní". Velmi pěknou ukázkou se nenechalo zahanbit ani Taekwon-Do. Už jen nástup Hwang Su-ila na tatami zvedl diváky do varu!
Novinkou letošního ročníku byly srovnávací zápasy jednotlivých stylů. V první polovině programu nastoupili proti sobě borci Kyokushin Karate a thajského boxu. První kolo zápasu bylo podle pravidel Kyokushin a druhé podle tajského boxu. Srovnání to bylo více než zajímavé a oba borci zaslouží pochvalu. Druhým exhibičním zápasem bylo srovnání Taekwonda ITF a Kick Boxu. V tomto případě ukázka velmi zklamala, resp. vystoupení našeho borce zanechalo více než rozpačité dojmy.

Celý program měl vynikající spád a skončilo se přesně v 18h.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14