TAEKWON-DO
Home / 2011 / Sekce informujeme / Aneta Josková
20.4.2011 / Rozhovory 2011

Aneta Josková



Po dlouhém rozhodování o tom, koho si vybrat jako oběť pro můj první rozhovor, jsem oslovil Anetu Joskovou, která stejně jako já loni v prosinci skládala zkoušky na I. dan a o které jsem z několika prohlídnutých fotek z Mistrovství Evropy 2011 zjistil, že je novopečenou reprezentantkou.
Aneta je 15-ti letá juniorka z Mladoboleslavské školy Ge Baek. Taekwondo začala cvičit před 8 lety a je držitelkou I. danu. Poté, co v loňském roce na Mis

trovstí ČR vybojovala 1. místo v matsogi, si jí všimla Jana Hoňková a ještě před Třeboň Open byla oslovena s nabídkou reprezentovat Českou republiku na Mistrovství Evropy v Talinu. Aneta nabídku přijala a začala s reprezentací intenzivně trénovat. Protože zde již měla několik kamarádek a kamarádů, nebyl pro ni příchod do reprezentace nijak obtížný. Na svoje první mezinárodní závody do Talinu jela s cílem získat medaili v kategorii matsogi juniorek do 52 kg, což se jí bohužel nepodařilo. Chuť do závodění ji ovšem nepřešla a příště by si ráda zazávodila třeba i v tulech. Věřím, že se jí její přání splní a budu držet palce do dalších úspěchů! ;-)


Tak, doufám, že jsem tu nenapsal něco, co není pravda a že se Aneta nebude muset moc chytat za hlavu, jestli si to přečte :-)


Pavel Šnábl

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14