TAEKWON-DO
Home / 2007 / Sekce závodíme / 241 fotografií z Naerya
8.12.2007 / 9. Vánoční šampionát mládeže školy Naeryo Chagi propozice a přihláška

241 fotografií z Naerya



První prosincový den se v českobudějovické sportovní hale na Dlouhé louce uskutečnil již 9. ročník oblíbeného Vánočního šampionátu mládeže, který pořádá škola Naeryo chagi. Přestože se náš oddíl v letošním roce tohoto turnaje nezúčastnil, dovolíme si vám přinést několik informací a více než 200 fotografií z jeho průběhu.

Turnaj je v posledních letech určen nejen mládeži (žáci a junioři), ale i dospělým (senioři). I když souběžně probíhalo v nedaleké Třeboni soustředě

ní státní reprezentace a ve stejný den i celorepublikový seminář s mistrem Hwangem, byla účast na soutěži více než solidní – 184 závodníků z 15 oddílů. I v letošním roce měla soutěž punc mezinárodní účasti – 2 oddíly ze Slovenska a 3 ze Slovinska. Především slovinské oddíly patří na této soutěži mezi tradiční účastníky.



Samotná soutěžní klání v sestavách a sportovním boji proběhla na pěti připravených zápasištích a měla velmi rychlý spád. Na závěr byli vyhlášeni nejúspěšnější závodníci v jednotlivých kategoriích, kteří byli ocenění velmi pěknými a hodnotnými cenami. V celkovém hodnocení oddílu získal první místo český klub Silla (8 zlatých, 9 stříbrných a 13 bronzových), druhá příčka patřila slovinskému Tigeru (8-3-3) a třetí místo obsadilo pořádají Naeryo chagi (5-6-9).



Bohužel letošní 9. ročník ve stávající formě byl podle hlavního organizátora pana Galbač poslední. Je však možné, že se opět v příštím roce v Českých Budějovicích setkáme, ale ve zcela odlišném termínu.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14